Skip to main content
VEST VVS

Med 20 års erfaring inden for VVS

VVS-arbejde i København & Storkøbenhavn​

​Vest VVS udfører VVS-arbejde i København og Storkøbenhavn, og vi har fast timepris, så du altid ved, hvad det kommer til at koste. Desuden har vi ingen skjulte gebyrer. Dertil kommer, at vi ikke bruger europæisk arbejdskraft, men tilbyder dansk kvalitetsarbejde, god service og fair priser.

Reparation af vandhane og toilet samt andet VVS-arbejde​

Vi udfører alle typer af VVS-arbejde, herunder installation af nyt armatur og udskiftning af vandhane, men også reparation af toiletter, der løber, og vandhaner, der drypper, hvilket i øvrigt kan blive ganske dyrt i vand, hvis det ikke bliver ordnet hurtigst muligt.

Vi tilbyder endvidere VVS-arbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning og renovering af huse og ejendomme, ligesom vi også tilbyder renovering af badeværelser. Desuden udfører vi service og installation af for eksempel gasfyr. Det er lovpligtigt med regelmæssige serviceeftersyn af gasfyr.

Vi tilbyder også blikarbejde i forbindelse med tage​

Udover VVS-arbejde tilbyder vi naturligvis blikarbejde som blandt andet montering eller udskiftning af tagrender, nedløbsrør og inddækning samt alt andet blikarbejde. Det er vigtigt, at tagrender, nedløbsrør og inddækning fungerer korrekt, da regnvand kan begynde at løbe ned af facaden eller ned igennem inddækningerne.

Det er vigtigt at få en fagmand til alt arbejde med inddækninger for at sikre, at der ikke kommer fugt- og vandskader i huset.

Hvis du har brug for blik- eller VVS-arbejde i København eller Storkøbenhavn, så kontakt Vest VVS på telefon 42 30 30 30, eller send en e-mail til info@vestvvs.dk, for at høre mere eller for at få et godt tilbud.