Skip to main content
VEST VVS

Med 20 års erfaring inden for VVS

Renovering af badeværelser i Storkøbenhavn​

I dag stilles der andre krav til badeværelser end for ganske få år siden. I midten af forrige århundrede var det fantastisk at have et badekar, men i dag vil mange hellere have lækre og rummelige badeværelser, der er nemme at holde rene.

Badeværelser med plads til at gå i bad​

Når der skal renoveres badeværelser i dag, ses det ofte, at de store badekar hellere skal udskiftes med god plads og praktiske skabe, hvor der er plads til det, som man skal bruge på sit badeværelse. Der skal være plads til rene håndklæder, ekstra toiletruller, hårtørrere, barbermaskiner og alt det andet, som man faktisk bruger, når man er i bad, og derfor bør være inden for rækkevide.

På et tidspunkt blev visse farver moderne i badeværelser, men disse er ikke længere tidssvarende. I dag vender folk ofte tilbage til mere neutrale farver som hvid, natur eller en anden diskret farve, hvor så håndklæder, planter og dekoration benyttes til at skabe personlighed på badeværelser.

Vi tilbyder alt inden for moderne og lækre badeværelser​

Vest VVS tilbyder renovering af badeværelser i København og Storkøbenhavn for private og erhverv, som ønsker et moderne og praktisk badeværelse, der er rart at være i, og som er praktisk i brug.

​Vi tager altid kunden med på råd og finder frem til den rette løsning. Og vi tilbyder både fag- og hovedentrepriser, hvor vi kan varetage al renovering på alle badeværelser. Kontakt Vest VVS på telefon 42 30 30 30 eller på e-mail info@vestvvs.dk, hvis du ønsker et nyt og lækkert badeværelse i god kvalitet og til en fair pris.