VEST VVS

Med 20 års erfaring inden for VVS

Nyt tag eller nye tagrender i Storkøbenhavn​

Vest VVS tilbyder blikarbejde i København og Storkøbenhavn i forbindelse med tage som montering og udskiftning af tagrender og nedløbsrør samt inddækning. Det er vigtigt, at tagrender og nedløbsrør monteres korrekt, så de kan modstå de enorme mængder vand, der falder på et tag i løbet af en år.

Tagrender skal monteres korrekt​

Vand, der løber over tagrenden på grund af fejlkonstruktion, skidt eller slitage, kan føre til fugtskader i husets sokkel, hvis vandet samler sig der. De fleste huse er ikke konstrueret til større belastning fra regnvand.

Dertil kommer, at inddækningen omkring for eksempel skorstene og lignende skal udføres korrekt, ligesom de også skal vedligeholdes og repareres korrekt, så der ikke siver vand og fugt ned langs skorstenen og ind i tagets konstruktion eller helt ned i huset. Det kan medføre store skader i huset som råd og svamp.

Nyt tag i hovedentrepriser​

Vest VVS tilbyder endvidere hovedentrepriser, hvor vi kan lægge nyt tag. Det kan være på et nyt hus, eller det kan være som led i en renovering af et ældre hus, men det kan også være, hvis en boligejer ønsker en rejsning på sit flade tag.

Når vi står for en hovedentrepriser, får du kun en kontaktperson. Det medføret et mere effektivt arbejde, men gør det også mere overskueligt for dig.

Vest VVS udfører altid kvalitetsarbejde, ligesom vi har en god service og fair priser. Kontakt os på telefon 42 30 30 30 eller på e-mail info@vestvvs.dk, hvis du ønsker et godt og uforpligtende tilbud.

Vest VVS ApS

Kanalholmen 1
2650 Hvidovre

CVR: 37094412

Persondataforordningen

Kontakt os

Vigtige links

Vi er naturligvis medlem af Tekniq Garanti ordning - din sikkerhed for ordentlighed!

Læs mere her