​Kære kunde

Vi har overtaget firmaet Orla Hansen & Søn pr. 1.9.20.

Hvis du har prøvet at komme på Orla Hansens hjemmeside, bliver du automatisk viderestillet til vores.

Vi glæder os til et fremtidigt samarbejde med alle Orla Hansens kunder.

​​Gas-installation og service i Storkøbenhavn

​Vest VVS udfører installation og udskiftning af gasfyr samt vedligeholdelse, reparation og lovpligtig service af gaskedler overalt i København og Storkøbenhavn. Og vil tilbyder altid høj kvalitet, god service og fair priser.

Du skal have løbende serviceeftersyn af din gas-installation​

Det er som udgangspunkt lovpligtigt med et serviceeftersyn hvert andet år, og dette eftersyn skal foretages af en autoriseret montør. Ved serviceeftersynet tjekker vi blandt andet, om kedlerne har lækager, men vi tjekker også, om den forbrænder korrekt og hensigtsmæssigt.

Hvis du har en ældre gasinstallation med mange år på bagen, kan det ofte vise sig, at det vil være en god forretning for din varmeøkonomi, men også for miljøet, hvis du udskifter din gaskedel med en ny og moderne. Vi vil naturligvis gennemgå både din installation og din varmeøkonomi, før vi kommer med vores vurdering.

Naturgas er et af de reneste fossile brændsler​

Naturgas er et af de reneste fossile brændsler, og der er i det hele taget mange fordele ved gas. Den danske naturgas kommer ude fra Nordsøen, hvorefter den kommer frem til forbrugernes naturgasanlæg via gasnettet. Derfor er gas er mere miljøvenligt end olie og el-varme, ligesom det også er meget billigere samt både nemt og enkelt.

Hvis ønsker en gasinstallation, herunder enten udskiftning, service eller reparation, i København eller Storkøbenhavn, så kan du kontakte Vest VVS på telefon 42 30 30 30, men du kan også sende os en e-mail på info@vestvvs.dk, for at få et fair tilbud eller for at få flere oplysninger.​

Vest VVS ApS | CVR: ​37094412 | Kanalholmen 1 | 2650 Hvidovre  | Tlf.: 42 30 30 30 |

 Mail: info@vestvvs.dk 

Persondataforordningen - læs her