Skip to main content
VEST VVS

Med 20 års erfaring inden for VVS

Vi udfører

Vi udfører alt inden for VVS, men også inden for blikarbejde som for eksempel tagrender, nedløbsrør og inddækning, ligesom vi tilbyder hovedentrepriser inden for blandt andet renovering, reparation og modernisering af tage og badeværelser. Vi tilbyder også installation, udskiftning, vedligeholdelse, reparation og service af gas-installationer.

Renovering af ​badeværelser

I dag stilles der andre krav til badeværelser end for ganske få år siden. I midten af forrige århundrede var det fantastisk at have et badekar, men i dag vil mange hellere have lækre og rummelige badeværelser, der er nemme at holde rene.

VVS arbejde

Vest VVS udfører VVS-arbejde i Storkøbenhavn og vi har fast timepris, så du altid ved, hvad det kommer til at koste. Dertil kommer, at vi ikke bruger europæisk arbejdskraft, men tilbyder dansk kvalitetsarbejde, god service og fair priser.

Gas installation

Vest VVS udfører installation og udskiftning af gasfyr samt vedligeholdelse, reparation og lovpligtig service af gaskedler overalt i København og Storkøbenhavn. Og vil tilbyder altid høj kvalitet, god service og fair priser.

Tag & tagrender

Vest VVS tilbyder blikarbejde i forbindelse med tage som montering og udskiftning af tagrender og nedløbsrør samt inddækning. Det er vigtigt, at tagrender og nedløbsrør monteres korrekt, så de kan modstå de enorme mængder vand, der falder på et tag i løbet af en år.