VEST VVS

Med 20 års erfaring inden for VVS

Badeværelset

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.
 
Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.
På denne sider finder du inspiration fra vores anbefalelsesværdige leverandører, og vi forhandler naturligvis alle produkter i deres sortiment.

Sanitet

Udvalget af sanitetsprodukter på det danske marked er ganske omfattende, og det kan være svært at finde ud af, hvilket toilet eller hvilken håndvask man vil blive mest tilfreds med i mange år fremover.

Tag en snak med os om det rette valg, så sørger vi for korrekt montering og tilpasning af produktet i dit badeværelse.

Nedenstående leverandører anbefaler din VVS-installatør.

 • Geberit
 • Geberit

  Harmoniske proportioner, kvalitetsmaterialer og sofistikeret teknologi: Geberit Monolith WC-modul passer perfekt til både små og store badeværelser.

  Uanset hvilken farve du vælger til glasfronten, får Monolith modulet ethvert toilet til at fremstå elegant.
   
  Den optimale løsning finder man med Geberit Monolith og Geberit AquaClean douchetoiletter, der sammen skaber et smukt og stilrent udtryk.

  Kort om Geberit
  Geberit-gruppen er den europæiske markedsleder inden for sanitetsteknologi. Lige siden grundlæggelsen af virksomheden i 1874 har vi altid været pionerer i branchen og har konstant ført an i udviklingen med vores omfattende systemløsninger. Vores hovedsæde i Danmark ligger i Lystrup ved Århus, men vi har også showroom i Albertslund

  Geberits produktsortiment er designet til brug i nye bygninger samt i renoverings- og moderniseringsprojekter. Det omfatter produktserier som sanitetssystemer og rørsystemer. Produkter med mærkenavnet Geberit er innovative og holdbare og leverer sanitetsløsninger i allerhøjeste kvalitet.

Vest VVS ApS

Kanalholmen 1
2650 Hvidovre

CVR: 37094412

Persondataforordningen

Kontakt os

Vigtige links

Vi er naturligvis medlem af Tekniq Garanti ordning - din sikkerhed for ordentlighed!

Læs mere her