Skip to main content
VEST VVS I HVIDOVRE

Mere end 20 års erfaring inden for VVS

Hvem er vi?

Vest VVS i Hvidovre er et nyere VVS-firma, men ejeren Benjamin Vest Hansen, har mere 20 års erfaring inden for VVS. Dertil kommer, at der er 25 medarbejdere, som alle er  fagudlærte med en bred erfaring inden for VVS.

Alle vores medarbejder lægger vægt på godt gammeldags håndværk i et moderne sammenhæng som sikre dig be bedste løsninger hver gang, uanset størrelsen på opgaven.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service​

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, men sikrer en hurtigt levering, ligesom en aftale er en aftale. Der er med andre ord altid rene linjer, og du får derved, hvad du forventer. Og det er høj kvalitet, god service og fair priser, hver gang.

Du kan vælge imellem en fast pris på hele opgaven eller en fast timepris. Dertil kommer, at vi ikke bruger europæisk arbejdskraft, men kun ansætter folk, der reelt bor i Danmark.

Vores kunder rækker over en lang række private boligejere, men også mindre og større virksomheder og boligforeninger i København og Storkøbenhavn, der sætter pris på vores grundige håndværk og rimelige priser på de udførte opgaver

Vi udfører VVS-, blik-, tag- og gasarbejde i Storkøbenhavn​

Vi udfører alt inden for VVS, men også inden for blikarbejde som for eksempel tagrender, nedløbsrør og inddækning, ligesom vi tilbyder hovedentrepriser inden for blandt andet renovering, reparation og modernisering af tage og badeværelser. Vi tilbyder også installation, udskiftning, vedligeholdelse, reparation og service af gas-installationer, varme og vand  installationer samt varme centraler.

Kontakt Benjamin Vest Hansen fra Vest VVS, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvis du ønsker et godt og udforpligtende tilbud.

Du kan sende en e-mail til info@vestvvs.dk, eller du kan ringe på telefon 42 30 30 30.