VEST VVS

Med 20 års erfaring inden for VVS

Hvem er vi?

Vest VVS er et nyere VVS-firma, men ejeren, Benjamin Vest Hansen, har 20 års erfaring inden for VVS. Dertil kommer, at der er fire medarbejdere, som også er fagudlærte. Og alle lægger vægt på godt gammeldags håndværk i en moderne sammenhæng.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service​

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, men sikrer en hurtigt levering, ligesom en aftale er en aftale. Der er med andre ord altid rene linjer, og du får derved, hvad du forventer. Og det er høj kvalitet, god service og fair priser.

Du kan vælge imellem en fast pris på hele opgaven eller en fast timepris. Dertil kommer, at vi ikke bruger europæisk arbejdskraft, men kun ansætter folk, der reelt bor i Danmark.

Vores kunder rækker over en lang række private boligejere, men også virksomheder og boligforeninger i København og Storkøbenhavn, der sætter pris på vores grundige håndværk og rimelige priser.

Vi udfører VVS-, blik-, tag- og gasarbejde i Storkøbenhavn​

Vi udfører alt inden for VVS, men også inden for blikarbejde som for eksempel tagrender, nedløbsrør og inddækning, ligesom vi tilbyder hovedentrepriser inden for blandt andet renovering, reparation og modernisering af tage og badeværelser. Vi tilbyder også installation, udskiftning, vedligeholdelse, reparation og service af gas-installationer.

Kontakt Benjamin Vest Hansen fra Vest VVS, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvis du ønsker et godt og udforpligtende tilbud.

Du kan sende en e-mail til info@vestvvs.dk, eller du kan ringe på telefon 42 30 30 30.

Vest VVS ApS

Kanalholmen 1
2650 Hvidovre

CVR: 37094412

Persondataforordningen

Kontakt os

Vigtige links